.

.

TOTS 21

Patrícia Anton (Consellera de Turisme), Pep Bertran (Repsol) i Joaquim Julià (president de l'Associació d'Agrupacions de Setmana Santa). Foto:Tarragona21

Patrícia Anton (Consellera de Turisme), Pep Bertran (Repsol) i Joaquim Julià (president de l’Associació d’Agrupacions de Setmana Santa). Foto:Tarragona21

El museu de la Setmana Santa de Tarragona obrirà de forma provisional les pròximes setmanes.

Ho farà de forma només en horari de tarda i esperant que l’Agrupació d’Associacions hi traslladi la seva seu de forma definitiva. Segons han explicat des de l’Associació s’estan fent els darrers arranjaments per a poder instal·lar-se a l’església de Sant Agustí per poder obrir els passos a la gent.

La intenció és a partir de l’estiu seure i començar a parlar de la futura museïtzació definitiva segons ha explicat el president de l’Associació, Joaquim Julià.

La Setmana Santa tarragonina ha presentat el seu cartell per aquesta edició. Un cartell que ha fet Oriol Ventura i que té com a protagonista el Crist de la Sang entrant a Natzaret. El cartell un any més ha comptat amb el suport de Repsol.

Des de l’Ajuntament la consellera de Turisme, Patrícia Anton, ha deixat clar que la Setmana Santa s’ha convertit en un atractiu turístic de primer nivell per la ciutat. Anton destaca l’augment del 2,8% de visitants de l’última edició i recorda que s’està fent els tràmits per a declarar la Setmana Santa de Tarragona com a Festa d’Interès Turístic en l’àmbit de l’Estat.