.

.

TOTS 21

Jornada aqüàtica a la Secuita. Foto: Cedida

Jornada aqüàtica a la Secuita. Foto: Cedida

Aquest dimecres, 8 de juliol, la Piscina Municipal de la Secuita amb estat seu de l’activitat de Jocs Aquàtics de les XIX Jornades Esportives per a persones amb discapacitat. Fenomenal jornada per a superar el calor d’aquests dies, que han fet que els 46 usuaris i els tècnics participants hagin gaudit d’una jornada ben refrescant i divertida, amb diferents jocs i activitats lúdiques, tot culminant amb una sessió en grup d’aquagym.

A la jornada han assistit els centres del Ventall del Vendrell, Ginesta de Valls, Aprodisca de la Seva del Camp i Montblanc i d’Onada Tarragona i Torredembarra. També hem pogut gaudir de la presència de l’alcalde de La Secuita, Sr. Eudald Roca, ajuntament que ens ha donat totes les facilitats per a que aquesta jornada s’hagi desenvolupat òptimament. Fer esment també que, com ja és habitual amb aquest programa, hem gaudit de la col·laboració de voluntaris dels JJM Tarragona 2017.

El proper dimecres, amb la Festa d’Estiu que tindrà lloc a la Torre d’en Guiu del Catllar, tancarem el primer bloc de les Jornades per a que, ja al setembre, comenci el 2n bloc.