.

.

TOTS 21

Cartell promocional de la cursa. Foto: Cedida

Cartell promocional de la cursa. Foto: Cedida

La Scott Marathon de Cambrils ha obert les seves inscripcions. Després de les proves del 2019, 2021 i 2022, Cambrils segueix consolidant el seu territori BTT amb un traçat de pur bike marathon. 75km que albergaran una cita UCI C2 i moments espectaculars sobre la bicicleta. Amb l’opció d’un recorregut més curt per aquells ciclistes més explosius.

L’Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme tornen a apostar per l’esport, i en aquest cas pel ciclisme professional, essent seu i formant part del calendari de competicions oficials nacionals internacionals. Cambrils està certificada com a destinació de cicloturisme, a més de destinació de turisme esportiu, per l’Agència Catalana de Turisme, gràcies a una clara especialització de la seva oferta d’allotjament i de serveis, amb una orientació clara cap als esportistes d’elit i amateurs.

La cita de Cambrils serà èpica, connectant costa i interior, amb sortida des del passeig a peu de platja i transportant tots els participants als boscos característics de la zona, que fan un contrast especial per a aquesta prova que combina mar i muntanya i que no deixarà indiferent a ningú.

El contacte directe amb l’essència biker és un dels segells d’identitat Scott que sempre porta un ambient ciclista increïble. Recorreguts que serveixen per connectar amb el territori i les llargues jornades de mountain bike en què mai repetiràs senders. La Scott Marathon promet més emocions que mai i Cambrils ens atorga tot el necessari per viure-les de la millor manera possible.

Més informació: www.scottmarathobtt.com.