.

.

TOTS 21

Imatge promocional del vídeo de Youtube

Imatge promocional del vídeo de Youtube

A través de la plataforma Ticketoci i a la web de la RFEC els interessats podran inscriure’s a la Scott Marathon Cup de Cambrils.

La gran novetat del circuit s’apropa i és que el 24 de març es disputarà la primera edició de la Scott Marathon Cup de Cambrils, una prova que promet portar sorpreses als corredors, per un terreny diferent al que estan acostumats els assidus al campionat.

Una cita que atrau a corredors professionals al formar part de les UCI Marathon Series i l’ Open de España BTT, que hauran de superar 63 Km. Aquests partiran des del mar, encarant les muntanyes de la zona, amb un primer tram més explosiu amb poc desnivell, però que va guanyant altura a mesura que es va avançant en el recorregut. Una cursa XCM que promet ser trepidant també pels corredors amateur.

I pels amants de les proves ràpides, tenen preparat un fantàstic recorregut XCC amb poc desnivell, però amb un terreny particular de la zona, sense dificultat tècnica, que farà de la prova una autèntica diversió en BTT.

El territori perfecte per a la pràctica del Mountain Bike t’està esperant perquè disfrutis d’una cita increïble.