.

.

TOTS 21

La campanya ‘Establiments Amics de la Trono’ permet als comerços convertir-se en mecenes de l’entitat i donar suport a la seva activitat cultural. Foto: Ajuntament

La Sala Trono uneix forces amb el Mercat Central i comerços de proximitat de la ciutat –en col·laboració amb la Via T- per apropar la cultura a través de la seva nova iniciativa anomenada Establiments Amics de la Trono. A través d’aquesta campanya, parades del Mercat Central i comerços de la ciutat poden convertir-se en micromecenes de l’entitat i donar suport així a la seva activitat cultural. Amb una aportació mínima de 100€, els establiments aconseguiran 4 entrades bescanviables per a qualsevol espectacle de la temporada 2022, les quals podran regalar o sortejar entre els seus clients si així ho desitgen.

L’acte de presentació de la campanya ha tingut lloc al Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència del conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona i president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal; el director de la Sala Trono, Joan Negrié; la dinamitzadora de la Via T, Judit Sentís i Pilar Dalmau, de Peixateria Rita, en representació dels establiments inscrits.

El conseller Dídac Nadal apunta: “El sector de la cultura, com el comerç, ha patit moltíssim durant els darrers mesos. Per aquest motiu ens il·lusiona enormement sumar sinergies amb la Sala Trono, un espai cultural de qualitat i proximitat, del qual tots els tarragonins i tarragonines s’han de sentir molt orgullosos”. I afegeix: “Amb aquesta campanya, els comerços de la ciutat que s’adhereixen a la campanya d’Amics de la Sala Trono es converteixen també en prescriptors i promotors culturals. Sumar esforços entre els diferents sectors de la ciutat és la millor manera de fer que Tarragona es converteixi en un pol d’atracció i un referent”.

Per la seva banda, Joan Negrié ha agraït la bona rebuda de la campanya, que ja compta amb una trentena de comerços inscrits, i ha posat en valor la singularitat d’aquesta iniciativa que neix des de la Sala Trono, una sala de teatre de petit format, per crear una xarxa amb els establiments de proximitat de la ciutat que uneix “teatre de proximitat i comerç de proximitat per apropar la cultura a la gent de Tarragona”.

La dinamitzadora de la Via T, Judit Sentís, ha expressat al seu torn la seva “satisfacció per la quantitat i diversitat dels comerços participants” i ha informat que la Via T també és Amiga de la Sala Trono i per tant adquirirà i sortejarà entrades a través de les seves xarxes socials. Finalment, Pilar Dalmau de la Peixateria Rita, en representació dels comerços participants, ha agraït la iniciativa i ha destacat la “il·lusió per poder participar-hi”.

Fins al moment, s’han adherit a la iniciativa 5 parades del Mercat Central (Herminio Peixateries, Carns Bertran, Cal Jan, Peixateria Rita i Gustum) i els comerços Bodega Gerard, Cafeteria i Degustació Cisne, Capuccino, Casa Figueras, Chivite 1947, City Net, Colet, Copisteria Bou, El Lloro de la Negrita, Esports Pàmies, Granja Armengol, Gustum, Hotel Pigal, Joeria Jordi Borràs, La Capona, Les Mitges, Minimum, NK Kayacs, Raffa Gelati, restaurant El Barquet, Tàrraco Center, Ganiveteria Álvarez, Glops, així com Sugranyes Assessors i Arola Editors. Així mateix, la campanya no es tanca, per tant, qualsevol establiment o comerç que ho desitgi es pot fer Amic de la Sala Trono.

Redacció