.

.

TOTS 21

La recuperació de les butaques coincideix amb un dels plats forts de la temporada; ‘Els Somnàmbuls’. Foto: Cedida

A partir de demà la Sala Trono tornarà a funcionar amb l’aforament complet seguint les noves mesures sanitàries. Després de dos anys de resistència davant els tancaments perimetrals, restriccions i reduccions d’aforament -especialment dures en sales de petit format com la Sala Trono-, els teatres per fi tornen a recuperar el cent per cent de la seva capacitat. El sector cultural, que demanava aquesta nova mesura des de feia mesos i especialment per al setembre, celebra haver aconseguit girar full.

Afortunadament, el públic està responent i hi ha hagut una alta ocupació en l’inici de la temporada i el FITT (Festival Internacional de Teatre de Tarragona). Ara, sense la restricció, la Trono espera un creixement major les pròximes setmanes. La recuperació de les butaques coincideix amb un dels plats forts de la temporada; ‘Els Somnàmbuls’, una comèdia sobre dos joves amics: en Genís i en David, als quals ràpidament s’afegeix la Laura. Una amistat a tres que va buscant fórmules d’una possible felicitat en diferents esquemes de relació. L’amistat entre ells s’anirà esquerdant quan l’amor —com l’entenem en la nostra societat— i la gelosia —com la vivim en la nostra societat— ho devorin tot. El dramaturg Llàtzer Garcia signa una obra inspirada en Design for Living de Noël Coward i la transforma en una comèdia que ens parla de l’amor i del fet de viure la vida minut a minut i que esdevé una crítica àcida contra la institució de la parella.

La Trono celebra la notícia de la recuperació del cent per cent de l’aforament oferint un codi promocional del 3×2 a tot el públic. Per gaudir del descompte, només s’ha de validar el codi “TRONO100%” en la compra d’entrades a https://salatrono.koobin.cat/somnambuls.cat.

Redacció