.

L'alcalde de Vilallonga, Xavier Armengol, ahir a la ruta de tapes

Vilallonga va arrencar la tarda-nit de dijous amb èxit la que és la tercera edició de la ruta de tapes del municipi, batejada com a Vilatapes. Un total de sis restaurants s’han sumat a aquesta edició, pràcticament els mateixos que l’any passat, i els establiments ofereixen cada dia una tapa diferent.

La ruta s’allargarà fins dissabte, 5 de juliol. L’arrencada d’ahir va ser portentosa ja que els locals es van començar a omplir de gent a partir de les vuit de la tarda i fins passada la mitjanit encara es podia seguir la ruta. Alguns establiments van exhaurir existències i avui es preparen per rebre una nova allau de públic.

Els restaurants que s’han sumat al circuit són els següents: Centre Recreatiu, La Font, La Llesqueria, La Serp, Les Piscines i Petit D’Kastro. A diferència de l’any passat, el Vilatapes torna als seus inicis i se celebrarà en un sol cap de setmana.

Els participants podran participar en nombrosos sortejos, entre ells, el d’un sopar gratuït per a dues persones al bar que rebi més votacions. Altres sortejos són dos vals per a un centre de fisioteràpia (5461 Patricia Frias), dos vals pel centre d’estètica Virgínia Sunyer i diversos lots de productes de diferents establiments.

Aquells que completin les 18 caselles amb tres segells de cada establiment del tríptic que acompanya la ruta obtindran una entrada doble per al Cinema de Vilallonga, que enguany acompleix 50 anys de vida, i una bossa d’avellanes de Cal Rosset.

Més informació en aquest enllaç.