TOTS 21

Bars i fleques del Morell han ofert les seves creacions culinàries a un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa.

La tercera edició de l’Apatapa, la ruta gastronòmica del Morell, ha estat tot un èxit. En els quatre dies que ha durat aquesta nova edició de la ruta s’han servit gairebé 10.000 tapes. Una quinzena d’establiments del Morell han ofert les seves creacions culinàries, entre les quals hi ha hagut propostes sense gluten i fins i tot vegetarianes, amb l’objectiu que tothom pogués gaudir de l’Apatapa.

De nou, els restaurants, bars i fleques del Morell han ofert les seves creacions culinàries a un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’ha afirmat que «l’Apatapa ha aconseguit consolidar-se en el nostre municipi i ja s’ha convertit en una cita ineludible per a tots aquells que aprecien la gastronomia».

«Mostra d’això és que entre els dies que ha durat aquesta ruta, hi ha hagut moments en què l’afluència de persones al Morell, ha superat els 3.000 visitants», tal com explica Susanna Ferré, regidora de Promoció Econòmica del consistori morellenc.

Com en anteriors edicions, aquelles persones que hagin aconseguit vuit segells de diferents establiments en la seva guia de l’Apatapa, podran participar en un sorteig de tres premis: un cap de setmana a la Vall d’Aran per a dues persones i 200 € i 150 € a consumir en qualsevol dels establiments adherits a l’Apatapa 2017.

Fins al proper 28 de juliol es poden presentar les butlletes de participació a l’Ajuntament, al Pavelló o al Punt d’Informació Juvenil, tot indicant quina és la millor tapa en l’opinió del votant. Després d’això, el proper 31 de juliol, es farà el sorteig amb el qual també es determinarà quina ha estat la tapa més ben valorada, que serà guardonada amb un premi econòmic de 300 € i un diploma acreditatiu com la millor tapa de l’Apatapa 2017.