TARRAGONA 21

Dels quatre treballadors infectats, «tres ja havien patit la malaltia mesos enrere».

Les proves PCR realitzades a residents i professionals de la Residència NostraLlar dels Pallaresos després de la detecció d’un contagi per coronavirus dilluns passat, han donat com a resultat quatre treballadors i una resident positius, tots ells asimptomàtics. Segons informen des del centre en un comunicat de premsa, dels quatre treballadors infectats, «tres ja havien patit la malaltia mesos enrere».

De manera immediata, continua la nota, «s’han activat les mesures i protocols de seguretat pertinents i l’equip humà del centre està totalment centrat i entregat amb la situació. Continuem en comunicació constant amb les autoritats sanitàries i la Direcció del centre segueix tots els protocols de comunicació als diferents col·lectius: residents, famílies, treballadors, proveïdors i mitjans de comunicació, seguint les polítiques de transparència que s’han instaurat a les residències que gestiona el mateix grup des del mes de juliol».

El comunicat assegura que, «amb els resultats a la mà, podem afirmar que no es tracta d’un brot, tenint en compte que només una resident ha donat positiu en les esmentades proves i, a més, és asimptomàtica. Tot l’equip humà de la NostraLlar segueix tots els protocols de prevenció establerts per les autoritats sanitàries», a més de «comptar amb mesures pròpies per reforçar la protecció tant d’usuaris com de professionals que hi treballen. Durant aquests mesos, han rebut hores de formació en el Coronavirus i altres situacions anòmales que es puguin presentar i la Direcció del centre ha adquirit tots els recursos sanitaris necessaris. Per això podem dir que estem preparats per afrontar aquesta nova situació», conclou.

Redacció