TOTS 21

Imatge de la Llar d’avis Mar i Sol de Creixell. Foto: Ajuntament

Novetats respecte a la residència Mar i Sol de Creixell. El grup Mimara, responsable de la seva gestió, ha fet públic un comunicat en el qual informa que «després de realitzar diversos cribratges a residents i professionals durant aquests dies, hem detectat tres usuaris positius, que ja han estat derivats a un centre per a pacients Covid-19. La resta de resultats han estat tots negatius».

Els residents continuen aïllats a les seves habitacions, tot i que cap d’ells presenta simptomatologia compatible amb el virus. Les visites segueixen restringides fins a nova ordre. Pel que fa als professionals, la plantilla està treballant al 100%. Avui es tornaran a practicar proves PCR tant a residents com a treballadors.

D’altra banda, continua la nota, «avui s’ha administrat la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 tant a usuaris com a treballadors. Per recomanació de les autoritats sanitàries, però, s’ha posposat l’administració d’aquesta segona dosi a vuit residents considerats contacte estret d’usuaris positius fins que aquests finalitzin el seu aïllament preventiu».

Redacció