TOTS 21

La Regidoria de Turisme posa en marxa la pàgina web de la campanya Redescobreix Torredembarra (http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/) per dinamitzar una temporada turística marcada pels efectes de la Covid-19. Aquest nou web recull de manera sintetitzada, clara, estructurada, innovadora, directa i visualment molt atractiva una àmplia oferta a tots els nivells de les activitats d’interès turístic que ofereix el municipi amb la intenció que l’usuari trobi aquesta informació amb facilitat, a més treballarà en paral·lel amb la pàgina turismetorredembarra.cat

Aquest mateix dilluns també s’enceta la campanya publicitària a xarxes socials i mitjans digitals de Catalunya, Aragó, La Rioja i País Basc, potenciant les activitats que es poden dur a terme a l’aire lliure. El vídeo «Turisme en família», presentat fa uns dies, es complementarà amb set microvídeos (càpsules) de 30 segons específics de les següents temàtiques: platges i litoral; història; cultural, natura; família; esports, i comerç i gastronomia.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquest any s’ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia, més que mai, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l’objectiu d’ajudar a reactivar el sector i l’activitat econòmica. Es tracta d’una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se’ls anima a que la redescobreixin, i també a visitants que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix, destacant les activitats a l’aire lliure.

Redacció