TOTS 21

Sílvia Farrero

Sílvia Farrero

El Consorci Turístic del Baix Gaià, format pels municipis d’Altafulla, el Catllar, Creixell, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, Renau, la Riera de Gaià, Roda de Barà, Salomó, Torredembarra, Tarragona i Vespella de Gaià, ha canviat la seva presidència.

El regidor de turisme del Catllar, Carles Guillén, que ha ocupat el càrrec durant els darrers dos anys a la passada legislatura, ha estat substituït per Silvia Farrero i Tahull, regidora de turisme de Creixell.

Aquest consorci va néixer l’any 2007, quan els municipis abans esmentats van signar un conveni de col·laboració per a la promoció turística del conjunt d’aquests municipis, el qual va sorgir de la necessitat de mantenir, consolidar i potenciar el turisme als municipis costaners i fer participar els municipis d’interior valoritzant el patrimoni i generant noves oportunitats d’activitat econòmica amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès

El Consell Comarcal del Tarragonès i els dotze ajuntaments que formen l’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià col·laboraran de forma conjunta en actuacions en l’àmbit turístic per a un millor aprofitament de recursos i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de la subcomarca del Baix Gaià.
La nova presidenta del Consorci Silvia Farrerro ha agraït l’esforç del Consell Comarcal i dels ajuntaments per tirar endavant aquest projecte, fonamental per la promoció económica de tots aquests municipis del territori del Baix Gaià. Farrero ha destacat també que la unió fa la força, i que el Consorci n’és un clar exemple.