.

.

TOTS 21

Els autors i autores que van participar en la Recepció del món de les Lletres. Foto: Tots21

Els autors i autores que van participar en la Recepció del món de les Lletres. Foto: Tots21

El Centre Cultural Antic Ajuntament de Tarragona va acollir el vespre d’aquest divendres la Recepció al món de les Lletres, la trobada d’escriptors que se celebra cada any a les portes de Sant Jordi. En aquest catàleg de novetats literàries s’inclouen cada any les obres aparegudes entre el Sant Jordi passat i el d’enguany d’autors de les comarques del Camp de Tarragpona. Enguany el catàleg suma més d’una seixantena d’obres, 26 de les quals són de narrativa, 17 de poesia, 3 de teatre, 4 de prosa de no ficció, 10 contes il·lustrats i dues guies de viatge.

Amb els autors i autores a l’escenari, abans de començar l’acte, els assistents van poder gaudir d’una petita actuació de la mezzosoprano Júlia Fortuny.

A continuació la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, va obrir l’acte presentant els autors i autores assistents i va parlar de les diferents obres literàries que es presentaven enguany.

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé. Foto: Tots21

La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé. Foto: Tots21

Tot seguit va començar la lectura de fragments de les diferents obres dels autors i autores presents a l’acte. Van encetar la lectura Fe Ferré i Carme López.

L'escriptora Fe Ferré. Foto: Tots21

L’escriptora Fe Ferré. Foto: Tots21

Carme López durant la lectura. Foto: Tots21

Carme López durant la lectura. Foto: Tots21

Entre el públic, autoritats locals, editors, llibreters, bibliotecaris, ensenyants i altres persones i entitats vinculades al món de les lletres. Per acabar, tots els assistents van fer el ja tradicional brindis per celebrar la festa del llibre.

V.Tapias