.

La fira tindrà lloc entre el 27 i el 29 de juny.

La fira tindrà lloc entre el 27 i el 29 de juny.

La Rambla Nova de Tarragona serà l’escenari, els propers dies 27, 28 i 29 de juny, d’una gran fira solidària a favor de La Muntanyeta, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. La Fira Nous Talents no només oferirà parades d’artesania i altres productes, sinó que també s’han programat un seguit d’activitats dirigides a tots els públics. Així doncs, hi haurà una carpa on, al llarg dels tres dies, s’oferiran actuacions musicals, però també tallers de cuina oberts a tothom.

El primer taller tindrà lloc dissabte a la tarda a partir de les sis i anirà a càrrec del pastisser Marc Rodellas, Millor Xocolater d’Espanya al 2010 i Millor Jove Artesà Alimentari Innovador al 2011. Rodellas oferirà tres torns del taller, a les sis, a les set i a les vuit de la tarda del dissabte.  Diumenge serà el torn de la cuina tradicional japonesa. La xef Rika Hiromitsu, que pertany a l’octava generació d’una família de cuiners, oferirà tres torns del seu taller, també a partir de les sis de la tarda. Es tracta d’una oportunitat única per conèixer i aprendre a cuinar receptes mil·lenàries.
Després, tots els participants al taller, podran endur-se a casa el resultat de la seva cuina i sorprendre tothom amb un sopar de tradició japonesa.  Per participar en aquests tallers, cal fer la inscripció amb un donatiu de deu euros a la pàgina web de La Muntanyeta. Hi haurà tres torns de cada taller, i per cada torn només s’acceptaran 16 participants. Paral·lelament als tallers culinaris s’oferiran diverses actuacions musicals gràcies a la col·laboració d’artistes i grups musicals del territori. Destaquen, entre d’altres, l’actuació de l’Estudi de Música, del Cor Sageta de Foc i del Dj Abadia, un dels usuaris del taller ocupacional de La Muntanyeta que oferirà una sessió de música actual.
La fira s’inaugurarà divendres a les 12 del migdia amb l’actuació d’Al Trot  Teatre, el grup escènic de La Muntanyeta. A més, durant el matí de divendres Tarragona Ràdio oferirà un espai en directe des de la fira, que estarà oberta dissabte i diumenge a partir de les deu del matí i durant tot el dia.
A banda de la carpa d’activitats, La Muntanyeta també disposarà d’un estand de sensibilització, per donar a conèixer la seva activitat i conscienciar la ciutadania sobre la importància de seguir lluitant per una millor qualitat de vida de les persones amb gran discapacitat. La fira compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Repsol, el Port de Tarragona, Mabrouka Events, Valrhona i Coca-Cola.
L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral – La Muntanyeta, és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i
una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies
similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut, atenció residencial, inserció social,
inserció laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.