.

.

TOTS 21

ariadna3

L’Ariadna ha estat la primera nena de la demarcació. Foto:ReusDigital

Es diu Ariadna Bartolomé ha pesat 3’7 quilos i ha nascut mitja hora després de començar l’any a l’Hospital Sant Joan de Reus.

L’Ariadna és la primera tarragonina d’aquest 2016 però no ha aconseguit ser el primer nadó català ja que l’Erik ha nascut a Figueres quan només portavem set minuts d’any. L’Erik ha pesat gairebé 4 quilos i ha nacut també de part natural. El conseller en funcions, Boi Ruiz, ha visitat l’hospital de Figueres aquest migdia.

L’Ariadna és filla d’Albert Bartolomé i de Mabel Secall, els quals resideixen a Reus i són originaris de Bellmunt del Priorat. Els pares es trobaven en aquest municipi del Priorat per celebrar la nit de cap d’any, però a la tarda del dijous han hagut d’acudir a l’hospital reusenc. Expliquen que, d’entrada, no preveien que l’Ariadna nasqués el primer dia de 2016. “Em tocava el 14 de gener –estava a la 38 setmana de gestació-, però vol ser protagonista i s’ha avançat”, confessa Mabel. Cap a les sis de la tarda, Mabel va trencar aigües i van haver de traslladar-se a l’Hospital. “Vaig dir al grup de whatsapp que no comptessin amb nosaltres que marxàvem”, relata. “Guardeu les coses a la nevera”, els van comentar als amics, davant la incredulitat d’alguns d’ells. No s’havien plantejat abans la coincidència del naixement amb el primer dia de l’any: a l’arribar a l’Hospital i percebre “les ganes de moviment” del personal, van pensar que podia ser possible.

Reus Digital/Redacció