TOTS 21

Imatge d’arxiu de la comissaria de la policia local de Torredembarra. Foto: Ajuntament

La Policia Local de Torredembarra celebrarà aquest 29 de setembre la seva festa patronal amb un seguit d’actes:

•    A les 16.30 h. Ofrena floral als companys difunts. Formació amb salutació. A la porta d’entrada de les dependències de la Policia Local.

•    A les 16.45 h. Formació d’agents i comandaments. Presentació de novetats a l’alcalde i presentació de la nova imatge corporativa als vehicles policials d’acord amb les indicacions europees d’alta visibilitat, a la plaça del Castell.

•    A les 17 h. Recepció i lliurament de reconeixements i medalles, al Pati del Castell. En aquest acte, està prevista l’assistència de l’alcalde, Eduard Rovira, i altres membres de la Corporació Municipal; la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Mònica Solé; la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local, Begoña Curto; el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal; el comissari cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona MMEE, Josep Maria Estela i altres representants dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de policies locals, entre d’altres.

Redacció