.

.

TOTS 21

L’acte de presentació dels nous agents fou presidida per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pel regidor de serveis generals i seguretat, Josep Toquero. Foto: Ajuntament

Recentment s’han presentat a l’Ajuntament de Vila-seca els nous agents incorporats al cos de la Policia Local. Dels 12 nous agents, 7 estan fent reforç d’estiu i la resta quedaran incorporats definitivament a la Policia Local de Vila-seca.

Pel que fa als policies d’estiu, aquests estan destinats específicament al nucli de la Pineda treballant, sobretot, en l’àmbit de la platja i el passeig marítim. En aquest sentit, des del passat 1 de juliol ja estan en servei aquests policies d’estiu que actuen com a reforç de la Policia Local de Vila-seca i que es troben en patrulla permanent a la Pineda, en horari de dilluns a diumenge de 10.00 a 19.00 h.

Amb la posta en funcionament d’aquest servei, que ja és tradicional al municipi, l’Ajuntament de Vila-seca ofereix diverses millores en els serveis d’informació i vigilància als residents a la Pineda. Amb un vestuari identificatiu, aquests policies d’estiu es desplacen a peu, en bicicleta o en patinet i mantenen un contacte permanent amb el post central de la Policia Local i els serveis de salvament i socorrisme de la platja.

L’acte de presentació dels nous agents fou presidida per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pel regidor de serveis generals i seguretat, Josep Toquero.

Redacció