.

.

TOTS 21

Els nous agents que s’han incorporat al cos

La Policia Local de Torredembarra ha incorporat vuit agents amb caràcter interí provinents de la borsa de treball que s’ha creat fruit d’un procés selectiu que ha tingut lloc aquest any.

La incorporació d’aquests agents no suposa un increment de la plantilla, sinó que venen a cobrir places que es trobaven vacants, tal com ha explicat el regidor de Governació, José García.

Concretament, cinc agents cobriran vacants fins que es digui a terme la provisió definitiva de les places, dos estaran durant sis mesos realitzant tasques a les platges i la façana marítima del municipi i un es troba substituint una baixa.

Amb la incorporació d’aquests agents es pretén millorar el servei i cobrir les mancances de personal de manera provisional. A part dels dos agents destinats a platges, dos es destinaran a la unitat de reforç i quatre a la unitat de trànsit i disciplina viària.

Els agents interins han realitzat i superat un curs de formació de 120 h realitzat per l’Institut de Seguretat Pública i han disposat de dos mentors durant les 30 h de pràctiques dutes a terme al municipi per avaluar-los.