.

.

TOTS 21

Un agent de la Policia Local de Torredembarra. Foto: Cedida

La Policia Local de Torredembarra ha informat aquest divendres de dues detencions que s’han produït les darreres hores, una per incompliment d’ordre d’allunyament i l’altra per robatori amb força.

La primera detenció es va produir prop de les vuit del vespre d’ahir, 31 d’agost, al carrer de l’Oreneta. Agents de la Policia Local van acudir al lloc dels fets per alteració de l’ordre a la via pública i van comprovar que hi havia un home que no complia una ordre d’allunyament. Va ser detingut i  traslladat a la comissaria dels Mossos del Vendrell.

L’altra detenció s’ha produït aquesta matinada. Al voltant de dos quarts de tres, la Policia Local ha rebut avís que hi havia una persona que intentava entrar en un domicili del carrer del Xiprer. S’hi han desplaçat una patrulla de la Policia Local i una altra dels Mossos i han detingut un home al pati d’un habitatge.

Un dispositiu especial permet recuperar saques de garrofes furtades als pagesos

A més, aquests dies, la Policia Local de Torredembarra ha establert un dispositiu especial de prevenció de furts de garrofes en coordinació amb els pagesos de la zona, que havien denunciat alguna sostracció. La Policia Local ja ha identificat quatre persones i ha recuperat sis saques de garrofes que han estat retornades als propietaris de les finques de conreu.

Quatre detencions més diumenge passat

D’altra banda, diumenge passat (28 d’agost), la Policia Local de Torredembarra va efectuar quatre detencions més. La primera del dia va tenir lloc passats uns minuts de les vuit del matí, al passeig de Rafael Campalans. Dues patrulles van veure una baralla entre un home i una dona. Després van comprovar que havien anat junts a la zona d’oci, quan existeix una ordre judicial d’allunyament de l’home vers la seva exparella. Tots dos van ser detinguts.

Més tard, sobre les 9 h del matí, es produïa un robatori amb força a l’interior d’un habitatge al carrer de la Cala Figuera. En aquells moments, el propietari dormia i li van robar un televisor, un mòbil, la cartera i d’altres objectes. Posteriorment, el propietari va veure un jove al carrer amb els objectes robats, però el jove li va donar una empenta va fugir. Finalment, i en col·laboració amb la Policia Local de Creixell van detenir el jove que es trobava sota els efectes de l’alcohol i les drogues i que es trobava proper a les vies del tren. El detingut té antecedents per diferents robatoris a l’interior d’habitatges de Creixell i Torredembarra.

La darrera detenció es va produir al voltant de dos quarts de set de la tarda, al carrer dels Icart. La Policia Local havia rebut l’avís sobre uns homes que estaven forçant uns vehicles aparcats. Quan va arribar la policia va poder detenir un home com a presumpte autor dels fets.

Redacció