.

.

TOTS 21

Foto de l'entrega de premis a la Policia Local de Roda de Berà

Foto de l’entrega de premis a la Policia Local de Roda de Berà

Ahir dijous 10 d’octubre, el recinte firal Ifema de Madrid va acollir la setena edició de l’acte de lliurament dels ‘Premios Nacionales de Seguridad Vial para las Policías Locales’, en un acte organitzat per la Fundació per a la Seguretat Viària Fesvial, amb la col·laboració d’Unijepol i d’altres entitats. En aquesta edició, el jurat del certamen ha atorgat un premi a la Policia Local de Roda de Berà, concretament el ‘Premio a las Buenas Prácticas en la Educación Vial’.

A l’acte hi va assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, el sotsinspector en cap, Joan Pie, i l’agent Cristina Barot, qui va recollir el premi en nom de l’equip d’educació viària de la Policia Local. La Fundació atorga 3 premis a aquesta modalitat específica, i de totes les policies locals de Catalunya només han rebut el guardó la de l’Hospitalet de Llobregat i la de Roda de Berà.

La policia rodenca, conscienciada que cal donar a conèixer i inculcar totes les mesures de seguretat possibles als infants i adolescents, ofereix classes d’educació viària a les escoles del municipi des de fa 27 anys. Gràcies a aquesta iniciativa, que compagina una part teòrica amb pràctiques, els nens i nenes coneixen les normes i senyals de circulació i totes les mesures que cal prendre a l’hora de caminar o circular per la via pública amb seguretat.