.

Un vehicle de Policia Local

Un vehicle de Policia Local

Durant la propera setmana, del 14 al 20 de juliol, el cos de Policia Local de Roda de Berà durà a terme la vuitena campanya de control i vigilància del 2014, una campanya coordinada d’abast territorial català que controlarà l’ús del casc en conductors de ciclomotors, motocicletes i quads.

Fins el diumenge 20 els agents intensificaran la informació als conductors per tal de conscienciar sobre la importància de l’ús d’aquest element de seguretat.

Tanmateix, la Policia Local recorda que durant tota la temporada s’efectuaran controls aleatoris d’alcoholèmia i velocitat a tot el terme municipal.

Segons les dades presentades durant la Junta Local de Seguretat, celebrada a l’Ajuntament el passat dijous 3 de juliol sota la presidència de Joaquim Nin, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, i de Pere Compte, alcalde de Roda de Berà, durant l’última anualitat l’accidentalitat es va veure reduïda en un 21,4%, i els delictes contra la seguretat viària van disminuir en un 40%. Unes dades molt positives que avalen la feina realitzada per la Policia Local i l’efectivitat de les campanyes portades a terme al llarg de l’any.