.

Els escuts tenen tots el mateix format, que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, tenen incorporada l’etiqueta #pelsvalents.

La Policia Local de Mont-roig del Camp s’ha sumat a la iniciativa ‘Pels Valents’ amb la  venda d’escuts solidaris per recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. La campanya compta amb la col·laboració de més d’una vuitantena de policies locals d’arreu  de Catalunya i consisteix en la recollida de diners a través de la venda d’escuts brodats similars als que utilitzen els cossos policials de cada municipi.

Els escuts tenen tots el mateix format, que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, tenen incorporada l’etiqueta #pelsvalents. L’escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a tot tipus de tèxtils.

Els escuts es venen a la comissaria de la policia local

El preu dels escuts és de 4 euros i es poden comprar a la comissaria de la Policia Local,  de l’avinguda de Barcelona. A més, qui estigui interessat amb la iniciativa també es pot posar en contacte amb qualsevol agent que li facilitarà la gestió.

L’objectiu final de la campanya és recaptar fons per ajudar a fer realitat el Sant Joan de  Deu Pediatric Cancer Center de Barcelona, que vol convertir-se en el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. Es tracta d’un projecte que té un cost de 30 milions d’euros amb una capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que s’atenen en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Un projecte que aquest dijous  ja ha posat la primera pedra i que es preveu que sigui una realitat el 2020.