.

.

TOTS 21

Rètol informatiu en un carrer de Constntí

La Policia Local de Constantí està duent a terme aquest setmana, del 10 al 16 de juliol, la segona campanya de sensibilització per a la recollida d’excrements a la via pública adreçada als propietaris de gossos, per tal de continuar reiterant en el respecte de les normes bàsiques de convivència que fixen les ordenances municipals.

L’objectiu de la campanya és conscienciar als propietaris dels animals de la importància de mantenir nets els espais públics, atès que la presència d’excrements a la via pública és una de les principals preocupacions. En aquest sentit, la Policia Local recorda que els propietaris de gossos han de recollir convenientment amb bosses de plàstic els excrements que els seus animals dipositen als carrers.

Paral·lelament, el cos policial recorda també que el gos ha d’anar subjectat amb corretja i collar, per la seva seguretat i la dels vianants. A més, si es tracta d’un gos catalogat com a perillós, ha de dur posat un morrió. D’altra banda, es recorda que no està permesa la presència d’animals als parcs infantils o a les piscines públiques.

Des de la Policia Local de Constantí també es recorda als propietaris que és obligatòria la identificació del gos mitjançant microxip, ja que això facilitarà recuperar-lo en cas de pèrdua. D’altra banda, els propietaris han de procurar que els gossos no bordin durant les hores de descans dels veïns.