.

.

TOTS 21

El dissabte 19 de desembre s’instal·larà una carpa informativa al port amb la participació de les entitats col·laboradores

La Policia Local de Cambrils ha engegat la primera campanya per afavorir l’adopció d’animals de companyia. El proper dissabte, 19 de desembre, s’instal·larà una carpa informativa a les escales reials del port amb la participació de les entitats col·laboradores. L’estand es podrà trobar en horari de 10 a 13 i de 16 a 19 hores.

La finalitat de la campanya és conscienciar a la ciutadania de la importància de donar sortida als animals abandonats que són recollits de la via pública. Amb aquesta acció, la Policia vol convidar a les persones que vulguin comprar un animal a reflexionar què suposa la seva tinença i recordar que hi ha animals que han estat abandonats i necessiten ser acollits.

A més, també es fa una crida per recaptar menjar per gossos i gats, mantes i altres materials necessaris per Amigats, amb qui l’Ajuntament té un conveni, i L’Última Llar, que presta els serveis de recollida a l’Ajuntament de Cambrils. En la campanya també hi col·labora una perruqueria canina de Cambrils que ofereix el primer rentat amb ozó d’aquells gossos adoptats al municipi.

Redacció