.

El filial grana va empatar a zero a Cerdanyola

La Pobla ha sumat un nou empat, al camp del Cerdanyola (0-0), en un partit en que ha estat clarament superior al rival, dominant-lo en totes les facetes del joc.

Els primers minuts del partit han estat tranquils, sense perill a cap de les dues àrees, però amb el pas dels minuts han estat els visitants els que han agafat les regnes del matx. La primera ocasió del partit ha estat per la Pobla, amb un xut de Rayco en el mnnut 29 que ha anat a parar al travesser de la porteria local. Dos minuts més tard, ha estat Rodi qui, des de la frontal, ha engaltat un bon xut que ha aturat el porter. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha mantingut el guió, però els visitants han premut l’accelerador i s’han convertit en els dominadors de l’encontre, tancant al Cerdanyola a camp propi. En el minut 60, Rodri ha tingut una nova ocasió, la més clara del partit. Després de driblar al porter el davanter grana, a porteria buida, ha errat en el xut, enviant la pilota fora per ben poc. En el minut 71 la defensa local ha evitat de nou el gol, traient sobre la mateixa línia de gol una rematada de cap de Rayco. I en el minut 73 Ivan Vidal ho ha provat de lluny amb un xut que ha enviat a córner la defensa. Eren els millors minuts dels de Posse, però la manca d’encert en els metres finals impedia als grana marcar. La Pobla ho ha seguit provant fins al darrer instant però el marcador no ha variat, finalitzant el matx amb l’empat a cero inicial.

El proper enfrontament de la Pobla serà el diumenge 30 d’Abril, a les 12 hores, a l’Estadi Municipal de La Pobla de Mafumet.

Alineacions

Cerdanyola del Vallés FC: Del Rio, Aitor Torres, Cazorla, Alex Torres, Alex Alba, Juli, Jota, Dani Martí, Elhadji, Oriol Molins (Pitu, 64′) i Daisuke (Collado, 61′).

CF Pobla de Mafumet: Perales, Gabri Vidal, Roger Figueras, Arturo, Vadillo (Jesús, 85′), De Nova, Adrián, Rayco, Rodri (Avi, 74′), Gil i Facu (Iván Vidal, 67′).

Targetes
Rodri (26′), Alex Alba (26′), Vadillo (37′), Dani Martín (42′)Figueras (65′), Iván de nova (80′), Juli (86′) i Aitor Torres (90′).

Partit corresponent a la jornada 35 de la Tercera Divisió Grup V. Zona Esportiva Municipal Fontetes, Cerdanyola del Vallés.