.

.

TOTS 21

Un moment de l’atuació de Jose Corbacho

El Nadal ja és història a La Pobla, on ahir diumenge va tenir lloc l’últim dels actes previstos, l’espectacle humorístic “Corbacho 5G”, amb el qual el popular i televisiu còmic José Corbacho va omplir el Casal Cultural de públic i de rialles en un espectacle teatral diferent, en el qual els assistents van gaudir de valent tot interactuant amb un Corbacho que no va deixar ningú indiferent.

A més, cal recordar que la recaptació íntegra de l’espectacle, que va ser de 1.700 €, serà lliurada a la Marató de TV3, com també ho seran els diners reunits en el ja tradicional bingo solidari que un any més, seguint la tradició instaurada al municipi, va organitzar l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla de Mafumet. Fins a 250 persones van passar pel Casal de la Gent Gran, l’escenari que va acollir una nova edició del bingo solidari pobletà. En aquesta ocasió, la cita va recaptar fins a 1.100 euros, corresponents tant a la venda de cartrons per al bingo com de tiquetsper a la rifa d’una panera de Nadal.

Així, aquest cap de setmana La Pobla va mostrar el seu vessant més solidari amb la recaptació de 2.800 euros en favor de la Marató de TV3, una iniciativa amb la qual el municipi pobletà col·labora any rere any.

D’altra banda, els habitants de La Pobla de Mafumet també van gaudir en els darrers dies amb els últims actes nadalencs, com són la tradicional Missa de Reis del passat dissabte i, un dia abans, amb dues activitats pensades per a un públic familiar i que els més petits de La Pobla van gaudirde manera especial.

En aquest sentit, el musical “Gisela y el Libro Mágico” va deixar petit l’aforament del Casal Cultural, que es va omplir de famílies disposades a deixar-se portar per la fantasia d’un espectacle que va fusionar la música en directe amb la màgia i l’il·lusionisme. I a més, amb l’al·licient afegit de gaudir en directe amb la veu de Gisela Lladó, ex concursant d’Operación Triunfo, i la resta de components d’aquest espectacle.

Ja a la tarda, la il·lusió i la màgia es van traslladar al carrer, on grans i petits van acompanyar la Cavalcalda dels Reis Mags. Un cop finalitzat el recorregut, la comitiva i el públic assistent es va reunir als jardins del Pavelló, on Ses Majestats van dedicar unes paraules als habitants de La Pobla abans d’iniciar la tradicional visita a les llars pobletanes per lliurar els merescuts regals als seus residents.

D’aquesta manera, amb grans dosis de màgia, il·lusió i solidaritat, La Pobla va posar el punt i final al Nadal i ja té la mirada fixada en la propera celebració de la seva Festa Major d’Hivern, en honor a la patrona del municipi, la Mare de Déu del Lledó. Els programa d’actes inclourà prop d’una trentena de propostes per a tots els gustos i edats, en el qual destacarà les actuacions de Quim Masferrer i de Manel, a més d’activitats tan consolidades com el festival de màgia ‘Abraca Pobla!’, la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó o moltes més propostes que tindran lloc al municipi entre el 20 de gener i el 5 de febrer.