.

Un gol d'Emaná que va dónar la classificació a la Pobla. Foto d'arxiu

Un gol d’Emaná que va dónar la classificació a la Pobla. Foto d’arxiu

La Pobla de Mafumet es va imposar al Llosetense en el primer triomf com a visitant. El filial del Nàstic necessitaven tres punts per apropar-se a la zona de salvació. El Llosetí va acaparar la primer part del partit. El joc va ser molt eficient a la segona part quan Emana va aprofitar una mala sortida de Mingo en el minut ’35 i amb una destacada rematada va aconseguir el primer gol del partit. Va ser Kike Tortosa va sentenciar el partit amb un xut al 49′ que va impactar en Mairata enganyant el portes.

El 0-2 va situar els de Martín com 17è classificat amb 11 punts empatat amb el València B.

Fitxa tècnica:

Llosetense: Mingo, Campins, Javi Ramos (Regis, 59′), Mairata, Rigo, Crisitan, Pep Biel (Bonet, 46′), Bernat Alomar (Bibi, 59′), Pedro Capó, Nico Baleani i Aitor.

CF Pobla de Mafumet: Varo, Marcelo, Víctor, Luis, Joaqui, Vadillo (Gabri, 66′), Vela (Nacho, 71′), Kike Tortosa, Emana, Alfons i Álvaro (Crisitan, 80′).

Gols: 0-1 (35′) Emana. 0-2 (49′) Kike Tortosa.

Àrbitre: Gadella Kamstra.

Targetes grogues: Als locals Bernat Alomar i Aitor; i als visitants Vadillo i Nacho.