.

.

TOTS 21

Imatge del lliurament de roses. Foto: Cedida

L’alcalde de La Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà, ha portat aquest migdia 400 roses als professionals que, dia a dia, treballen per fomentar la bona salut de la població des de l’Hospital Joan XXIII i, també, des del Sociosanitari Francolí. I, molt especialment, en aquestes setmanes de lluita constant enfront la propagació i afectació que està causant el Covid-19.

Sardà, qui ha acudit al centre hospitalari acompanyat dels voluntaris de Protecció Civil de La Pobla i també dels Vigilants municipals, ha lliurat aquest obsequi simbòlic en nom del municipi de La Pobla de Mafumet. L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir un senzill reconeixement a la lloable i impagable tasca que estan realitzant els professionals sanitaris i serveis auxiliars del centre hospitalari, així com també apropar-los una petita mostra de l’afecte que la societat sent per ells.

D’aquesta manera, La Pobla ha pretès mantenir viu l’esperit de la Diada de Sant Jordi, en uns moments de dificultat a causa de la crisi sanitària que estem patint.