TOTS 21

L’activitat, coordinada pel Consell Esportiu del Tarragonès, està adreçada a infants d’entre 4 i 14 anys. Foto: Redacció

Esports col·lectius i individuals com ara futbol i futbol sala, bàsquet, handbol, hoquei sala, rugbi, beisbol, floorball, esports de raqueta, bàdminton, tenis de taula i esgrima. Jocs tradicionals, cooperatius, de punteria, d’aigua i d’orientació. Gimcanes, sortida de rodes, activitats rítmiques i musicals, activitats lúdiques i didàctiques, manualitats. Tot això, acompanyat del millor ambient i en un entorn segur antiCovid, és el que ofereix l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet amb la desena edició del Campus Multiesportiu, un clàssic de l’estiu pobletà adreçat a infants i joves i que permet als seus participants gaudir d’una setmana de jocs i diversió.

El Campus Multiesportiu acollirà nens i nenes de 4 a 14 anys, nascuts entre els anys 2007 i 2017. Les sessions tindran tindrà lloc al Pavelló i al Complex Esportiu municipals, de 9 a 13.30h. El primer torn, del 30 d’agost al 3 de setembre, finalitzarà les jornades amb una refrescant activitat a la piscina, excepte el dimecres, dia reservat per a una sortida al Jungle Trek de Tamarit.

Pel que fa al segon torn setmanal, del 6 al 10 de setembre, no inclourà sessions de piscina ja que aquesta estarà tancada per manteniment, si bé l’organització ha previst igualment jocs d’aigua per refrescar i divertir els infants participants. Igualment, aquest segon torn del Campus Multiesportiu inclourà una sortida en dimecres. En concret, al Salting Tarraco.

Les famílies interessades a inscriure els seus fills/es, poden fer-ho fins al 23 d’agost, via online a través de www.poblamafumet.cat, o bé presencialment i sempre amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de 10 a 14 h. Per confirmar la inscripció, caldrà presentar el full d’inscripció, resguard de pagament, fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunacions i declaració responsable. Els preus establerts per a aquesta edició són 50 euros per a infants empadronats a la Pobla; i 85 euros per als no empadronats al municipi. Aquest import inclou la inscripció al Campus, que obsequiarà cada participant amb dues samarretes i dos pantalons de l’activitat.

Activitat segura

En aquesta desena edició del Campus Multiesportiu, la màxima prioritat és garantir la seguretat de totes les persones que hi prendran part. En aquest sentit, s’establiran torns o espais definits d’entrada i sortida, per evitar aglomeracions. A cada arribada d’un infant se li prendrà la temperatura i es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic a les entrades i a les sortides i també als canvis d’activitats/espais.

Així mateix, qualsevol símptoma que presenti algun/a participant, serà notificat a la família i es demanarà que es vingui a recollir a l’infant. Així mateix, serà imprescindible portar mascareta, encara que durant la majoria de temps del Campus no caldrà portar-la posada, ja que les activitats que es programaran seguiran la recomanació de la distància física de 2 metres. Només en el cas que no es pugui mantenir la distància, en activitats en espais coberts o en casos d’atenció directa, serà necessari l’ús de mascareta.

A més, el Campus s’adaptarà en tot moment a canvis o actualitzacions en la normativa antiCovid que dictaminin les autoritats competents. Finalment, cal recordar que el desè Campus Multiesportiu estarà coordinat pel Consell Esportiu del Tarragonès i conduït per monitors titulats, en aplicació de la regulació vigent de casals esportius en el lleure.

Redacció