TOTS 21

Imatge del Parc dels Gossos de la Pobla de Mafumet. Foto: Ajuntament

Les persones propietàries d’animals de companyia a la Pobla de Mafumet estan d’enhorabona, ja que des d’aquest mes de setembre, el Parc dels Gossos incorpora noves millores que permeten un esbarjo més complet dels animals.

Cal recordar que, des de l’estiu del 2018, les persones propietàries de gossos disposen d’un espai de lleure específic i segur per als seus animals de companyia. El Parc dels Gossos és un indret perfectament adaptat a les seves necessitats d’esbarjo i que està ubicat al carrer les Serres, al costat del dipòsit d’aigua i del tanatori. Aquest espai està tancat i delimitat, per la qual cosa els gossos poden esbargir-se de manera lliure, tot seguint les recomanacions d’ús indicades en l’accés al recinte.

I a més, des d’ara, també disposen de diferents elements de mobiliari, destinat a potenciar i millorar aquest temps d’esbarjo. La Brigada Municipal ha estat l’encarregada de dur a terme la instal·lació d’un equipament que estimula els animals guanyar agilitat, fortalesa, aguditzar l’equilibri i l’obediència. Tot plegat a través d’elements com una plataforma, un slalom, un pont, un salt, una porta, una trepitjada, un balancí, una barrera, dues cordes i tres salts.

Aquesta actuació de millora ha suposat una inversió d’uns 5.000 euros, que ha sufragat íntegrament l’Ajuntament pensant en el benestar dels animals de companyia dels pobletans, tot facilitant-los un espai lúdic de qualitat i segur.

Redacció