.

ja en temps afegit, Avilés aconseguia el gol de la victòria amb una rematada que acabava dintre la porteria després de tocar en un defensa del Peralada. Foto: CF La Pobla

El CF Pobla de Mafumet ha guanyat aquest migdia davant el Peralada per 2 a 1. El partit ha començat amb un total domini dels pobletans, que han aconseguit marcar el primer gol ben aviat. Al minut 7, Óscar Sanz rematava de cap i avançava el CF Pobla de Mafumet en el marcador.

Oribe i Karim han intentat crear ocasions, pressionant amb força la sortida de pilota del rival. Tot i això, i sense esperar-ho, el Peralada aconseguia el gol de l’empat, just abans del descans.

La segona meitat ha estat força igualada per ambdós equips, que buscaven el gol de la victòria. Oribe ho intentava diverses vegades sense encert. Al minut 81, el CF Pobla de Mafumet veia com li anul·laven un gol per fora de joc a Carlos Martínez. I ja en el temps afegit, Avilés aconseguia el gol de la victòria amb una rematada que acabava dintre la porteria després de tocar en un defensa del Peralada.

El CF Pobla de Mafumet suma 36 punts i el proper cap de setmana visitarà al Banyoles.