.

.

TOTS 21

Cartell de l'obra de teatre "A les fosques"

Cartell de l’obra de teatre «A les fosques»

Aquest proper cap de setmana, La Pobla de Mafumet obrirà el ventall d’actes previs a la Festa Major de Sant Joan. Tot plegat començarà dissabte al matí, amb la tercera edició del Torneig de minibàsquet organitzat per l’Associació Esportiva de La Pobla.

L’endemà diumenge l’esport seguirà sent protagonista amb la 16a Bicicletada popular de Tarragona, que ofereix un doble circuit per a petits i grans, així com bossa d’avituallament per a totes les persones prèviament inscrites. En aquest sentit, el termini d’inscripció encara està obert fins al proper dijous 30 de maig, a l’Ajuntament (de 10 a 14h) i també al web municipal, www.poblamafumet.cat

Ja a la tarda, l’atenció es traslladarà al Casal Cultural, on a les 19 hores els membres de la Corriola Teatre oferiran la representació de la seva darrera producció: “A les fosques”, una comèdia dirigida per Marc Cardó i que comptarà sobre l’escenari amb intèrprets locals com David Antón, Tania Martínez, Edgar Bustamante, Sandra Morales, Magda Trillas, Lorena Martínez, Josep Maria Gasol i Félix Pérez.

Les entrades per a l’obra, a només 3 euros, estan ja disponibles al web www.entrapolis.com. A més, aquest espectacle teatral arriba amb un rerefons solidari, ja que el públic assistent tindrà la possibilitat de col·laborar amb la gran recollida de llet que organitza el Banc d’Aliments, per a la campanya “Cap nen sense bigoti” i amb la qual col·labora la Corriola Teatre a través d’aquest espectacle.

“A les fosques” és una comèdia que gira sobre la figura d’un jove escultor, qui pensa que viurà una nit extraordinària per a la seva carrera artística: un influent col·leccionista d’art acudirà al seu estudi per veure les seves escultures. Per fi la seva obra veurà la llum.

La seva núvia ha pensat que aquesta també serà una nit magnífica per a la seva relació amorosa: ha convençut la seva mare, una experimentada psicòloga, perquè conegui aquesta mateixa nit el seu promès, una jove promesa de l’art. Per fi l’amor il·luminarà la seva vida. Per causar bona impressió, ha de fer una cosa arriscada: agafar prestades les exquisides obres d’art i els selectes mobles del seu veí antiquari, aprofitant que aquest està de viatge de cap de setmana.

Què passarà si ocorren imprevistos? Potser una apagada elèctrica? La visita d’una indiscreta veïna? D’una ex-núvia? La tornada abans d’hora del veí? A partir d’aquí se succeiran situacions i contextos que, amb to de comèdia, connectaran l’espectador amb una obra que té una durada aproximada d’una hora i mitja.