.

.

TOTS 21

La cantant Chenoa. Foto: http: kedin.es

El proper 14 de desembre a les 21.30 h, el Casal Cultural de La Pobla de Mafumet acollirà un concert en acústic de la coneguda cantant Chenoa. Aquesta actuació en directe serà benèfica, ja que l’import total de les entrades es destinarà a La Marató de TV3 que, enguany, recollirà fons per a la investigació de les malalties del cor.

Per a aquest concert de petit format que oferirà l’exconcursant d’Operación Triunfo, encara hi ha disponibles 80 localitats. Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, ja es poden adquirir a l’Ajuntament del municipi, de dilluns a divendres entre les 10 i les 14 h.

En aquest concert a La Pobla, Chenoa presentarà la versió acústica del seu darrer treball discogràfic «Otra dirección». A més, la cantant i compositora interpretarà els seus èxits d’altres treballs anteriors com per exemple, «Como un fantasma», «Desafiando la gravedad» o «Absurda Cenicienta».

El concert de Chenoa és un dels diversos actes amb què el municipi de La Pobla de Mafumet col·laborarà amb La Marató de TV3. Altres propostes que també s’han organitzat encaminades a recollir diners per a aquesta cita solidària són la tradicional representació dels Pastorets, a càrrec de l’Agrupació Teatral La Corriola, o el bingo solidari organitzat per la Llar de Jubilats i Pensionistes. La recaptació íntegra d’ambdós actes serà destinada a col·laborar amb La Marató de TV3.