.

.

TOTS 21

L’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, acompanyat per la regidora de Gent Gran, Bàrbara Francesch, s’han desplaçat al domicili de Maria Fortuny Dalmau. Foto: Ajuntament

Maria Fortuny Dalmau, veïna de La Pobla de Mafumet, ha arribat als 100 de vida aquest 12 de maig. I per celebrar aquesta data tan assenyalada, l’Ajuntament ha volgut acompanyar-la i fer-li arribar l’estima i l’escalf de tot el municipi. És per això que l’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, acompanyat per la regidora de Gent Gran, Bàrbara Francesch, s’han desplaçat al domicili de Fortuny per fer-li entrega d’un pastís d’aniversari i d’un ram de flors, en nom de tots els habitants del poble.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de la Pobla a través dels seus representants segueix amb la tradició de felicitar els aniversaris centenaris dels seus veïns i veïnes, ja que és un municipi que sent un gran afecte i respecte envers la gent gran. Així doncs, el Consistori –en nom del municipi- sempre felicita a tots els veïns i veïnes que celebren 100 anys i, un cop celebren el primer aniversari centenari, els continua felicitant any rere any amb un pastís.

En aquesta ocasió el reconeixement ha estat per a Maria Fortuny Dalmau, nascuda a la Pobla de Mafumet el 12 de maig de 1921 i que, al llarg de la seva vida, ha sabut guanyar-se l’estima de tot el poble, a on sempre hi ha viscut i ha establert forts lligams entre el seu teixit social. A dia d’avui, gaudeix d’una vida tranquil·la i amb bona salut, tot compartint els seus dies amb la seva germana Montserrat i amb les seves filles Pilar i Josefina i, a més, és besàvia per partida triple.

Redacció