.

.

TOTS 21

El consistori posa a disposició de tothom recursos informatius com són l’app gratuïta femPobla i perfils municipals molt actius a les xarxes socials Twitter i Facebook. Foto: Ajuntament

La Pobla consolida la Seu electrònica com a eina de gestió i relació amb els seus habitants L’Ajuntament ha editat una guia pràctica per facilitar l’accés i el coneixement de la seva Seu electrònica municipal El municipi també disposa de botiga virtual i Portal d’ocupació, així com de perfils molt actius a les principals xarxes socials i, fins tot, té app pròpia Des de fa uns anys, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet està apostant de manera decidida per la digitalització i l’ús de les noves tecnologies en el dia a dia del vincle amb els habitants del municipi. L’objectiu és aconseguir una proximitat real i efectiva, així com facilitar els tràmits i gestions dels pobletans i les pobletanes en la seva relació amb l’administració local.

En aquesta línia de proximitat online, el consistori posa a disposició de tothom recursos informatius com són l’app gratuïta femPobla i perfils municipals molt actius a les xarxes socials Twitter i Facebook. A través d’aquestes eines, tothom pot mantenir-se informats al moment de qualsevol novetat o informació d’interès, així com també comunicar-se amb l’Ajuntament.

A més i amb la voluntat d’oferir el servei més eficient i àgil possible, l’Ajuntament va impulsar temps enrere la seva pròpia Seu electrònica municipal que, en temps de pandèmia, ha adquirit una importància cabdal per facilitar als habitants de la Pobla les seves gestions administratives.

I és que les eines telemàtiques de les quals s’ha dotat l’Ajuntament li permeten seguir oferint els serveis i gestions habituals i, fins i tot, fer-ho d’una manera més còmoda per als pobletans: sense haver de sortir de casa, sense haver de fer cua per ser atès, sense estar lligat a un horari determinat. Així, des de la Seu electrònica municipal, tothom pot realitzar un ampli ventall de gestions amb l’Ajuntament, a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, ja que només cal disposar d’un ordinador, tablet o telèfon amb connexió a Internet. La finalitat de tot plegat és aconseguir que l’Ajuntament estigui ben a prop dels pobletans i les pobletanes.

La Seu electrònica pobletana es troba a l’adreça www.poblamafumet.eadministracio.cat, i també s’hi pot accedir des del web municipal de la Pobla, www.poblamafumet.cat. A més i per facilitar l’accés i el coneixement d’aquesta nova eina digital, l’Ajuntament pobletà va editar una guia pràctica sobre la Seu electrònica, amb la qual explica detalladament els requisits, procediments i passos a seguir per accedir-hi, així com també s’hi detalla un extracte de l’ampli catàleg de tràmits que ofereix aquest recurs i, també, respon preguntes freqüents per esvair els dubtes sobre el seu ús per part dels habitants de la Pobla

La guia està a https://issuu.com/ajuntamentdelapoblademafumet/docs/seu_electronica_low.

Botiga virtual i Portal d’ocupació

D’altra banda i com a complement a la potenciació de les noves tecnologies que ve realitzant l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, recentment també s’ha activat una botiga virtual que permet i facilita el tràmit a les persones interessades a inscriure’s als cursos formatius subvencionats que periòdicament organitza el consistori. Així, amb un sol clic es pot accedir a aquesta botiga virtual i confirmar la inscripció i el pagament al curs o cursos escollits.

Finalment i en la mateixa línia de proximitat online que faciliti les gestions als habitants de la Pobla, l’Ajuntament ha posat en marxa el portal d’ocupació municipal, un nou servei que ja s’ha incorporat a la pàgina web municipal i que permet, a pobletans i forans, cercar ofertes de feina a desenvolupar tant al propi poble com en altres de propers.

Es tracta d’un servei que s’emmarca en l’ODL (Oficina de Desenvolupament Local) de la Pobla, i que permet oferir dues possibilitats a les persones que cerquen feina: d’una banda, el municipi disposa d’un Pla d’Ocupació Local, adreçat als habitants del municipi desocupats i que, complint una sèrie de requisits, poden optar a cobrir temporalment alguna de les vacants dels serveis municipals.

I, d’una altra banda, també s’ofereix una borsa de treball amb la qual l’Ajuntament, a través del web municipal, fa de filtre i altaveu per promocionar les ofertes de feina de les empreses del municipi i de fora. A partir d’aquí, són les empreses i els candidats qui s’han d’entendre i finalitzar el procés de selecció i contractació.

Aquest nou servei està disponible a l’adreça electrònica www.poblamafumet.cat/ofertas-de-feina

Redacció