.

.

TOTS 21

Entre les activitats previstes hi figura la doble representació teatral del clàssic ‘Els Pastorets’ (26 de desembre i 2 de gener, 3 € per sessió), organitzada per la Corriola Teatre. Foto: Ajuntament

Les celebracions nadalenques a la Pobla de Mafumet ja estan en marxa i, després del màgic moment de la Festa de l’encesa, que va tenir lloc el passat 4 de desembre, els habitants del municipi ja estan immersos en l’ambient propi d’aquestes dates.

Ara i en el marc d’aquest entorn nadalenc, la Pobla es prepara com cada any per a la celebració de diferents actes solidaris amb la Marató de TV3. Concerts, representacions teatrals i l’imprescindible bingo de la Llar de jubilats i pensionistes integren l’oferta pobletana per a la recaptació de fons en favor de la investigació per a la salut mental, que és la temàtica escollida en aquesta ocasió per la Marató.

La col·laboració pobletana arrencarà aquest proper dissabte a les 19.30 h, amb el concert de Los Secretos. Una oportunitat única per reviure grans records per als qui han seguit aquesta mítica banda al llarg del temps i, per als qui encara no els coneixen, de descobrir cançons carregades de poesia i sentiment amb lletres profundes i que reflecteixen a la perfecció tot el ventall d’emocions humanes.

Les darreres entrades disponibles estan a la venda al portal https://poblamafumet.koobin.cat/, al preu de 10 € i amb recaptació íntegra a favor de la Marató de TV3.

L’endemà diumenge, l’acció solidària a la Pobla trobarà continuïtat amb una doble proposta que, igualment, destinarà tota la recaptació a la causa de la Marató: d’una banda, la representació de l’obra ‘Cosa de grans’, a càrrec de la Corriola Teatre. Aquesta activitat tindrà lloc al Casal Cultural, al punt del migdia, amb un preu d’entrada de només 3 €. Les persones interessades a assistir-hi poden adquirir la seva localitat de manera anticipada aquest dimecres a la tarda, al Casal Cultural, o bé el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici del mateix.

I d’una altra banda, amb el Nadal torna un clàssic imprescindible de la solidaritat pobletana en aquestes dates: el bingo organitzat per la Llar de jubilats i pensionistes, obert a la participació de tothom i que tindrà lloc al Pavelló, des de les 18.30 h.

Altres activitats solidàries que tindran lloc durant aquest Nadal a la Pobla de Mafumet són el concert de Reggae per Xics (23 de desembre, 3 €) i el musical La Cenicienta (4 de gener, 3 €), ambdós amb entrades disponibles a https://poblamafumet.koobin.cat/. I, també, la doble representació teatral del clàssic ‘Els Pastorets’ (26 de desembre i 2 de gener, 3 € per sessió), organitzada per la Corriola Teatre. En aquest cas, les persones interessades a assistir-hi podran adquirir la seva localitat de manera anticipada la tarda del 22 de desembre, al Casal Cultural, o bé el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici del mateix.

El programa complet dels actes nadalencs a la Pobla de Mafumet gestà disponible a l’app femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials.

Redacció