.

No ha pogut ser. La Pobla cau al Xevi Ramón amb una dolorosa i abultada derrota per 3 gols a 1 davant el Vilassar de Mar. Els d’Adolfo Baines arribaven amb la moral ben alta, després de derrotar l’Hospitalet i la bona imatge a domicili amb el Sant Andreu, però l’equip va fer dues passes enrere amb un Vilassar que va ser millor sobre el terreny de joc. Els atacs dels locals començarien ben aviat, al minut 11 de la primera meitat i a pilota aturada, en què en un servei de còrner salvaba entre pals Fer Torre per evitar el primer gol. Tot i així, un remat de Ñito Martín des de fora de l’àrea acabava al fons de la xarxa i avançant al conjunt maresmenc a la primera meitat.

S’arribava així al descans, amb una primera meitat que els pobletans no trobaven l’encert entre línies i generar perill sobre la porteria del Vilassar. Al descans, Adolfo Baines introduïa a Quirós i Hamza per tenir més profunditat als extrems i canviava el plantejament inicial de tres centrals i dos carrilers llargs.

Tot i les bones intencions de la Pobla, al minut 72 el Vilassar obria ferida mitjançant Jandro, que amb una transició ràpida es plantava sol a la porteria de Gerard Font i el superava per posar el 2 a 0. El partit es posava molt coll amunt per la Pobla, tot i que a partir d’allà, tirava de caràcter i Dani Garcia donava esperances retallant diferències. Els pobletans es volcaven a l’atac en busca d’esgarrepar un punt del Xevi Ramón, però al minut 88, Paredes sentenciaria amb un xut colocat que res va poder fer Gerard Font i donava els tres punts als maresmencs.

El tècnic de La Pobla de Mafumet, Adolfo Baines remarcava: “l’equip avui ha estat molt allunyat de les prestacions de la versió que hem de donar. Hi ha hagut fases que semblava que teniem més control, però no hem amenaçat la seva porteria com voldriem.”

Amb aquest resultat, la Pobla es col·loca en setena posició amb 7 punts. El proper partit, el conjunt pobletà jugarà a casa davant la Motañesa.