TOTS 21

El programa de cursos formatius de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet és exclusiu per a persones empadronades al municipi.

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet segueix prioritzant la seva política social i, en aquest marc, ha decidit allargar el període de vigència del programa de cursos formatius tardor-hivern 2020. Aquesta oferta inclou fins a 30 propostes telemàtiques. És a dir, la totalitat dels cursos integrats en aquest programa formatiu són online i totalment adaptables al ritme i disponibilitat temporal dels usuaris.

El programa de cursos formatius de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet és exclusiu per a persones empadronades al municipi i està subvencionat pel consistori, per la qual cosa presenta uns preus molt atractius per a totes aquelles persones que estan pensant en ampliar o reorientar les seves competències professionals.

A través d’aquest programa, l’Ajuntament pobletà ofereix un ampli ventall de propostes d’àmbits professionals molt diversos: des de diferents nivells d’anglès fins a facturació electrònica, passant per l’atenció al client en anglès, diversos aspectes de la docència i la seguretat alimentària, productivitat online, facturació electrònica, acompanyament al dol, igualtat de gènere, Word i Excel i un ampli etcètera, fins a completar un total de 30 cursos.

Inscripcions prorrogades

L’oferta completa i detallada, amb durada, preu i titulació de cada curs està disponible al web municipal a on, dins l’apartat ‘Botiga’, les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció al curs o cursos que siguin del seu interès. Donat que l’Ajuntament ha ampliat el termini de validesa del programa de cursos formatius tardor-hivern 2020, les dates i períodes d’inscripció que figuren en el programa ja no són vàlides i, en tots els casos, han estat renovats i ampliats per obrir la possibilitat a noves inscripcions.

Pel que fa al mètode d’inscripció, l’Ajuntament recomana la via telemàtica, a través de la botiga virtual habilitada al lloc web municipal, si bé també ha obert la via presencial per a casos excepcionals, degudament justificats i sempre amb cita prèvia. En aquest cas, cal trucar al 977 84 02 60 i, en la data i hora assignades, acudir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i omplir el formulari corresponent.

Redacció