.

.

TOTS 21

Vista aèrea de la Pobla

Vista aèrea de la Pobla

Els alumnes de l’Aula d’Orgue de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació deTarragonainterpretaran finsa 22 peces musicalsL’actuaciótindrà lloc a l’església pobletana aquest proper diumenge26 de maig,a les 18 hores, i serà d’accés lliure per a tothom

L’Església de Sant Joan Baptista, a La Pobla de Mafumet, obrirà les seves portes aquest proper diumengea la tarda per celebrar-hiun interessant recital d’orgue. L’actuació, que donarà inici a les 18 hores, és d’accés lliureper a tothom i permetrà al públic assistent gaudir amb la interpretació de fins a 22 composicions musicals de grans mestres, així com decançons tradicionals catalanes.

Tot plegat sonarà gràcies als alumnes de l’Aula d’Orgue de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona. Ells seran els encarregats d’extreure els harmoniosos sons de l’orgue pobletà, en un recital que compta amb el suport de l’Ajuntament de La Pobla, la parròquia de Sant Joan Baptista del municipi i l’associació pobletana Amics de l’Orgue.

Els joves intèrprets tindran l’oportunitat de mostrar públicament tots els coneixements adquiritsa l’Escola i Conservatori de Música, en un recital que comptarà amb l’actuació d’Ágata Peyra Rodríguez, qui interpretarà cançons tradicionals catalanes harmonitzades per Benjamí Santacana: “El ballet del rotlletó”, “Plou i fa sol” (II), “La lluna, la pruna” (a)i “L’hereu Riera”; Carla Gaseni Guinart, qui també oferirà cançons tradicionals catalanes harmonitzades per Benjamí Santacana: “Sa molinereta”, “Aquí dalt de la muntanya”, “La lluna, la pruna” (b)i “El ball de la civada”; Àlex Escriu Navarro, qui completarà el recital de cançons tradicionals catalanes harmonitzades per Benjamí Santacanaamb la interpretació de les peces “Els putxinel·lis”, “Si la barqueta es tomba”i“Ball de punta i taló”i, a més, també farà sonar l’orgue pobletà al ritme de dues sonatines de C. F. Ruppe, com són “Sonatina I”(Andante –Allegro molto)i “Sonatina II”(Allegretto –Presto).Perla seva banda, Guillermo Plazas Caneteoferirà “Preludi en Sol menor BWV 558”(J.S. Bach) i “Toccata en Sol menor”(J. Pachelbel); Marta Vergés Olivétocarà“Preludi i Fuga en Fa majorBWV 556”(J.S. Bach); Pau Tolosa Montserratserà l’encarregat de reproduir “Ciacona en Fa menor”(J. Pachelbel); mentre que Daniel Puertas Morenointerpretarà“Praeludium en Sol menor BuxWV 149”(D. Buxtehude)i tancarà el recital d’orgue Pau Prades Curto, amb “Tiento de medio regist ro de tiple de 10º tono”(F. C. De Arauxo), “Dialogue sur la trompette”(F. Couperin), “Cantabile”(C. Franck)i Ciacona en mi menorBuxWV 160(D. Buxtehude).