.

La Pobla ha empatat quant jugava amb deu, en un partit on hi ha hagut 3 expulsats. Imatge d’arxiu

El CF Pobla de Mafumet ha empatat a 1 aquest migdia contra el CE Manresa en un partit que ha començat amb un clar domini dels visitants. A la primera jugada de partit, Izan marcava el 0 a 1, amb un xut des de fora l’àrea pobletana. Lluny de conformar-se amb aquest gol, els homes de Ferran Costa, han seguit pressionant en atac, per tal d’aconseguir el segon.

Al minut 28, el Manresa veia com li anul·laven un gol a Cuello, per fora de joc. I tan sols cinc minuts més tard, el porter pobletà, Cristian, evitava el segon gol dels visitants, a l’aturar un xut des de fora l’àrea de Sureda. Per part del CF Pobla de Mafumet, Carlos Martínez i Guiu han tingut diverses ocasions, però sense causar gaire perill pel porter del Manresa.

La segona part ha estat més igualada per ambdós equips. Els homes de Dani Vidal han sortit pressionant fort en atac, per aconseguir el gol de l’empat. Al minut 60, els pobletans es quedaven amb un home menys, quan Bruno rebia la segona targeta groga. Tot i així, tres minuts més tard, Óscar Gómez aconseguia marcar el gol de l’empat.

Al minut 71, era el Manresa qui veia com un dels seus homes era expulsat. Castanyer abandonava el partit. I quatre minuts més tard, la expulsió arribava pel pobletà Oribe, que després de protestar per un gol que li acabaven d’anul·lar, l’àrbitre decidia castigar-lo amb targeta vermella.

Així doncs, els pobletans que s’han quedat amb només 9 jugadors, han hagut de defensar la pressió del Manresa en els darrers minuts de partit, per tal que els visitants no aconseguissin marcar el segon gol.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, s’ha mostrat molt orgullós dels seus jugadors, ja que tot i les dues expulsions que han patit, “l’equip s’ha unit i ha aconseguit aguantar la pressió”.

El CF Pobla de Mafumet es manté en sisena posició, amb un total de 21 punts. El proper cap de setmana visitarà al Valls.