.

La Pista coberta del Complex Esportiu Municipal va acollir, dissabte passat, la Festa Flaix FM, una iniciativa que va reunir un gran nombre de joves  pobletans i d’altres llocs disposats a  ballar i gaudir amb el ritme i la festa  proposats pels DJ de Pacha Sergi Domene, Ferran  Jordano i Moncho, que van compartir escenari i temes amb DJ locals.

L’agost s’acaba i, amb ell, la programació de les Festes d’Estiu a La Pobla de Mafumet també va esgotant les seves darreres propostes. Pel que fa al mes vigent, l’oferta pobletana de lleure es veurà completada aquest proper divendres 31 d’agost a la tarda, amb una doble proposta refrescant: d’una banda, amb la festa de final de la temporada d’estiu a les piscines municipals, en un acte oberta tots els habitants de La Pobla. I d’una altra banda, a les 19 hores, amb la Holy Party ‘La festa dels colors’, que tindrà lloc a la Pista coberta del Complex Esportiu Municipal.

Pel que fa al mes de setembre, les Festes d’Estiu guarden algúns dels seus atractius principals, com ara la 27a Paella popular. Aquesta tindrà lloc el 8 de setembre durant tot el dia i, com cada any, reunirà més de 1.800 persones a les carpes que serán habilitades a la zona de les moreres. Grans i petits, famílies i grups d’amics cuinaran les seves paelles  en  un acte que va associat a activitats d’animació paral·leles i on no hi faltaran el karaoke, l’animació de carrer, etc.

Dos dies després, la nit del 10 de setembre, La Pobla celebrarà un altre dels seus clàssics d’estiu: Havaneres i rom cremat, amb l’actuació de Barcarola, són la proposta que tindrà  lloc als jardins del Pavelló des de les 21 hores i que, com sempre, ofereixen una agradable  vetllada a tothom qui vulgui participar-hi.

L’endemà, 11 de setembre al migdia, els pobletans viuran la Diada de Catalunya amb el tradicional vermut musical. En aquesta ocasió, l’animació anirà a càrrec de Zapping Trio, en un acte que es desenvoluparà a la zona de carpes de les moreres.