.

La tempesta caiguda aquesta tarda a Tarragona ha provocat la suspensió de la sessió vespertina del Watermelon Pool i el festival musical de l’Ateneu de Tarragona programat a la plaça de la Font, a les 19.30 hores. A més, demà dissabte l’espai Magí Tapa ubicat a la plaça Verdaguer obrirà extraordinàriament de 12 hores a 16 hores per continuar després amb la planificació prevista, de 18 hores a dues de la matinada. Fora ja de la programació de la festa, però dins de les activitats d’estiu organitzades a la ciutat, cal sumar una nova baixa col·lateral. La representació d’Amfiteatrvm d’avui també ha quedat suspesa. Podeu recuperar l’import de les vostres entrades o bescanviar-les per una altra sessió enviant un correu elecrònic a turisme@tarragona.cat.

La Cooperativa Combinats, com a organitzadora de la Watermelon Pool, ha fet públic un comunicat en el qual informa que “l’activitat que s’havia de celebrar aquest divendres 17 d’agost a la Plaça Corsini a partir de les 18h queda aplaçada, a una data encara per confirmar, com a conseqüència dels aiguats de les darreres hores i l’amenaça de pluja per a tota la tarda. L’organització s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió tenint en compte que l’activitat té una finalitat benèfica, és a dir, l’objectiu és recaptar la màxima quantitat de diners possibles per destinar-nos a l’entitat benèfica escollida per la guanyadora de les votacions ‘on line’.

En aquesta edició, l’entitat escollida per la guanyadora, Marta Gómez, és l’Eskurri Esplai de Bonavista. “En cas d’haver mantingut l’activitat -continua la nota-, la pluja hauria estat un handicap clar a l’hora de comptar amb la complicitat i la participació de la gent. En qualsevol cas, la decisió d’aplaçar l’activitat s’ha pres d’acord amb totes les parts implicades i amb el compromís de trobar una data en les properes setmanes per poder reprendre la cinquena edició de la Watermelon Pool.

No obstant, el temps ha permès que aquest matí “es remullessin a la popular piscina tarragonina dos dels cinc candidats més votats durant els sis dies de campanya al Diari de Tarragona. La guanyadora Marta Gómez, disfressada de síndria, i la tercera classificada, la cantant vallenca Maria Jacobs, s’han enfrontat a la punteria dels ciutadans en un matí que ha registrat una gran participació.

Canvis a l’escenari del concert de Pele MacLeod

Les activitats del Mercat Central, paral·leles a la Watermelon Pool, segueixen endavant. D’una banda, a les 19h es posaran a la venda talls de síndria solidaris (1 euro, també per a l’Eskurri Esplai) a la parada La Teca i La Meca, i a les 20h, al hall de davant del Mercadona, hi haurà el concert dels guanyadors del concurs La Cançó de l’Estiu, Pele MacLeod.

Actes reprogramats a Altafulla

D’altra banda, la pluja també ha provocat estralls a la Fira d’Artesans d’Altafulla. Des de l’organització s’ha informat per xarxes socials de la cancel·lació dels concerts d’avui per les inclemències del temps. Alhora, s’han reprogramat els següents: Vintage, dissabte a les 20 hores gespa del Castell, i Trio 114 cordes, diumenge 20 hores sota els pins..