.

.

TOTS 21

_A_F0162_A_F0142_A_F0125_A_F0134

La primera plantilla i el cos tècnic del Club Bàsquet Tarragona han visitat avui dijous les instal·lacions del complex petroquímic de Repsol a Tarragona, el club blau ha volgut agrair a Repsol el seu suport i compromís amb el bàsquet al llarg de tots aquests anys, i especialment en aquesta temporada plena d’èxits pel CBT. Repsol ha col·laborat amb el club en totes les seves branques, no solament en el primer equip, sinó també en l’organització d’altres esdeveniments del club com el  Repsol Futur Bàsquet, essència de la filosofia Km0. Amb la visita de

El primer equip del club s’escenifica la col·laboració entre les dues entitats, i Repsol consolida el seu suport a tan sol uns dies que acabi la lliga regular i s’iniciïn els play-offs d’ascens a LEB Or. El suport del patrocinador principal del club és més important que mai en aquests moments de la temporada. Sota l’eslògan “Impensable ha estat possible”, en referència a l’eslògan del CBT per a l’actual temporada “Impensable no és impossible”, els jugadors i tècnics del CBT han pogut intercanviar opinions amb els dirigents de l’empresa petroliera i han signat una pilota que quedarà en les instal·lacions de Repsol.

Josep Bertran , coordinador de Comunicación als Complexes Industrials Repsol, ha valorat la visita dels jugadors del CBT ” El projecte del CBT Km0, esport de proximitat, em sembla fantàstic, estem molt contents d’estar al costat del CBT en tota aquesta aventura” . Josep Bertran veu reflectit el treball del CBT en l’esperit formatiu de Repsol “igual que el CBT, nosaltres també dediquem molts esforços a la formació dels nostres treballadors, formem a la gent perquè pugui venir aquí. Igual que el CBT ha fet un equip amb gent de casa i ara lluitarà per pujar de categoria”.

Per la seva banda, el CBT ha volgut convidar a tots els treballadors del complex petroquímic de Repsol a Tarragona al partit que els blaus disputen dissabte que ve a les 20:00 contra Fundación Granada, i on estarà en joc el factor camp per a la primera ronda del play-off d’ascens.