.

L'alcalde, Pere Compte, amb les organitzadores del certamen

Ahir, entre les sis de la tarda i la una de la matinada, l’associació de Comerciants i Restauradors va celebrar a la plaça de la Sardana una nova edició del Comerç a la Fresca a Roda de Berà.

Els assistents a aquesta festa del comerç van poder trobar les millors ofertes i descomptes de diversos establiments com Modes Doble C, Papereria Cèlia o moda infantil Peques; maquillar-se amb els articles de cosmètica de Consultoras Independientes Mary Kay; endolcir-se amb les llaminadures del Racó de la Lucia; delectar-se amb els productes ibèrics del Rincón del Belloto, o prendre i menjar quelcom a la paradeta que la Bodega de Cal Chus va ubicar al costat de la plaça. Va ser-hi present, a més, l’associació Atzavara oferint informació sobre la recentment creada entitat i sobre els propers esdeveniments programats.

L’associació de Comerciants i Restauradors va muntar també una paradeta en la qual es podia trobar informació sobre l’entitat, un llistat de tots els establiments associats, veure els regals que se sortejarien més tard, i recollir el ventall que l’associació regalava amb un dels vals que durant tota la setmana es van repartir.

L’associació Toxophílica va muntar un espai de tir amb arc

L’associació Toxophílica també va voler col·laborar i participar en aquesta cita i va preparar un àrea de tir amb arc amb la qual tant grans com petits hi van gaudir. Els infants, a més, van divertir-se amb l’animació a càrrec del grup ‘Jordi, música i a ballar!’.

La presidenta de l’entitat i regidora de Comerç, Cèlia Treserres, ha realitzat una valoració molt positiva d’aquest Comerç a la Fresca, ‘amb el qual aconseguim dinamitzar i apropar el comerç local alhora que fem festa al carrer’, ha assegurat. Tanmateix, ha volgut agrair a tots els comerços que van participar aportant algun dels productes que es van sortejar: Doble C, Peques, Parafarmacia Natural, Bar RH, Compra Or, Papereria Cèlia, Perruqueria Erian, Perruqueria Arts, Perruqueria C&G, Forn Pastisseria Queralt, El Racó de la Lucia, Estanc Vives, Administració de Loteria i Assegurances Baltasar.

La cita va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Pere Compte; de la regidora de Comerç i Festes, Cèlia Treserres; i del regidor de Cultura, Llorenç Miró.

La propera fira de l’entitat serà una Fira Fora Estocs que se celebrarà el 10 d’agost a la plaça Sant Jaume.