.

Logo La Pipel Entertainment

Logo La Pipel Entertainment

Sí però no. La Pipel Entertainment publicava aquesta setmana al seu mur Facebook un missatge “llarg de llegir”, avisaven, on l’entitat anunciava un “final de cicle” dient que “volem comunicar-vos que amb el pròxim acte, La Sindriada 2014, La Pipel Entertainment dóna per tancat un cicle en el seu recorregut”.

La gent de la Pipel anunciava en el text que “l’últim crit de guerra que sonarà la darrera nit (de les festes) serà el de “amics per sempre”. Aquest gran esdeveniment de tres dies (La Sindriada 2014) vol ser últim que tancarà un cicle: 3 pajaritus, 3 sindriades, comencem a fer 30 anys… Un número molt simbòlic i present durant els últims mesos. A part d’un parell de col·laboracions al setembre, donarem per finalitzat un període on ha estat molt gratificant generar “records” al subconscient dels nostres veïns. A l’octubre començarà un ‘knowhow’ d’entitat coneguda fins ara. Creiem que la nostra curta vida com a associació ens ha portat a la majoria d’edat en un temps molt breu. El sostre l’hem tocat tenint en compte els recursos interns i externs amb qui comptem i ens sentim molt satisfets del que hem sigut capaços de promoure no sent res més que un grup d’amics”.

A la vegada, es llençava el missatge “Jo sempre estaré aquí”; d’aquí, el lema: “La Sindriada, sempre aquí per refrescar-te”, amb que molts usuaris i seguidors quedaven desconcertats i amb el dubte de si tot plegat significava un adéu.

Amb la falta de recursos humans, tot “està en l’aire”

Tarragona21 ha parlat amb Jordi Viñolas, portaveu de la Pipel, que comenta que “està tot en l’aire” i fins i tot dubta si faran o no la propera Baixada del Pajaritu, o almenys no del mateix mode. Apunta que “no és un tema de diners sinó de recursos humans”. Explica que tot va néixer en un grup de quinze amics sense intencions d’ampliar el nombre de membres i que dels set que “tiren del carro” aviat en seran quatre i “no podem assumir el mateix volum de producció que fins ara”.

Tot i així aclareix que més aviat serà un canvi, ja que “hem picat molta pedra i encara creiem que podem aportar coses a la ciutat”. Avança que “a partir de l’octubre res serà com ho havíem vist fins ara”. El que sí tenen clar és que “ens volem relaxar molt més, poder innovar i fer coses noves sense obligacions ni la necessitat de cada any organitzar els mateixos actes”. L’entitat considera que “el futur més immediat ha d’assolir la no obligació d’organitzar, sinó el fet que ens vingui de gust als qui ens dediquem sense ànim de lucre a fer i desfer sense compromisos ni lligams. Poder decidir què fem amb el nostre temps, volem experimentar nous continguts, lideratges i fins i tot prendre decisions”.

Per aquest motiu comptar amb co-produccions amb tercers és una opció que no descarten. Per ara estan preparant la Sindriada 2014 que enguany s’amplia a tres dies amb propostes diverses i nova ubicació, la Plaça del Rei.

-Adrià Recasens-