.

.

TOTS 21

La persona trobada morta aquest matí en la zona del port de Roda de Berà era un veí de la pròpia localitat, un home i nascut en 1955, i que vivia en una embarcació a la zona, segons han indicat a Tarragona21 fonts de la Guàrdia Civil. Altres fonts han indicat que treballava en una cuina d’un restaurant de la costa.

L’home ha estat trobat mort a l’aigua i no s’han apreciat signes exteriors de violència, pendents de realitzar l’autòpsia. El cadàver ha estat traslladar pels serveis funeraris a Tarragona al voltan de les onze del matí. El cas, l’investiga la unitat orgànica de la Guàrdia Civil de la policia judicial.

La troballa s’ha produït a primera hora de matí a la zona del port i la víctima hauria estat localitzada a l’aigua, segons havia avançat el Diari Més.

Fins al lloc s’han desplaçat la Guàrdia Civil. El Club Nàutic ha alertat a les 07.30 hores de la troballa i fins al lloc s’ha desplaçat el servei de costes per fer les comprovacions. També ha acudit fins al lloc la policia judicial de la Guàrdia Civil.

Redacció