.

.

TOTS 21

El proper dissabte 27 d’octubre, a les 18 h, la Sala Gran del Casal Municipal acollirà l’espectacle infantil “Plors de Cocodril”, de la Pera Llimonera, companyia que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per la posada en escena d’espectacles de creació. Durant prop de vint-i-cinc anys, han fet arribar als seus espectadors vivències, sentiments, actituds i sensacions, explicant i interpretant històries inventades que eren dins la seva imaginació, agafant, a voltes personatges, a voltes situacions d’altres narracions i altres contes, però sempre mitjançant la improvisació com a eina de treball i d’estimulació de la creativitat.

La Regidoria de Cultura presenta aquest espectacle, que va ser candidat als XXI Premios Max de las artes escénicas, i que compta amb la col·laboració de Programa.cat de la Generalitat de Catalunya. El preu de l’entrada és de 4 € i de 3 € per a famílies nombroses i monoparentals. Les entrades es poden adquirir per internet, al web de l’Ajuntament: www.torredembarra.cat i mitja hora abans a taquilla.

Sinopsi de l’obra:

Un “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bressol. L’electricista pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor…massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.