TOTS 21

Doctor Prats tocarà aquest divendres dins del Concert Jove. 

Falten poc més de 24 hores perquè El Morell es torni a vestir de Festa Major, en aquesta ocasió en honor a Sant Martí. Després que el cap de setmana passat fos intens, amb els actes previs, des de divendres 9 i fins dilluns 12 de novembre el municipi s’endinsarà en un programa farcit d’activitats per a tots els públics, amb l’objectiu “que tothom pugui gaudir per igual de la festa i se la faci seva”, apunta la regidora de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament del Morell, Judit Fernández.

Així, els encarregats d’encetar aquests dies de gresca i diversió seran, com és tradició, els membres del Ball de Capgrossos Petits, amb la posterior cercavila, la ballada del Drac i la tronada, aquest divendres a partir de les 17 hores. I a la nit, a les 23 hores i al pavelló municipal, el Concert Jove amb La Pegatina, Doctor Prats i Dj Sendo! Sense cap mena de dubte, aquest és un dels plats forts de la festa, i és que tal com destaca la regidora “al Morell apostem per formacions de primera línia que tinguin un bon directe”. Així, aquest esdeveniment no només aplegarà un bon nombre de morellencs i morellenques, sinó que també servirà de reclam perquè visitin la població molts veïns i veïnes de municipis i ciutats de l’entorn.

Dissabte serà el torn de les sardanes, la carretillada del Ball de Diables del Morell, així com la presentació dels seus nous vestits. Tot això sense deixar de banda la música, aquest cop adreçada a un públic d’edat més avançada, amb el concert de tarda i el ball de Festa Major de l’orquestra Maravella.

Diumenge, dia del patró Sant Martí, tindrà lloc la segona recepció als Martins i Martines del poble. Un acte que es va estrenar l’any passat i que serveix per homenatjar totes aquelles persones que duen el nom del patró de la parròquia morellenca. També es farà l’ofici de Festa Major i el seguici popular.

I dilluns, diversió per a tothom amb el Divertiland de Festa Major, amb rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals.

A més, el teatre té un paper important en aquestes festes, amb Andreu Casanova i “Tinder Sorpresa” divendres; el teatre familiar de la companyia Circ Pistolet, amb “En companyia”; i la traca final, dilluns, amb una cara ben coneguda, la de l’actor Bruno Oro que portarà “Immortal” al Teatre-Auditori.

Val la pena recordar que totes les activitats, excepte les obres de teatre que es representen al Teatre-Auditori, són gratuïtes.

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç.