.

.

TOTS 21

Els participants en la representació. Foto: Cedida

Els participants en la representació. Foto: Cedida

Aquest passat dissabte 8 d’abril ha tingut lloc una nova edició de la representació de “La Passió De Crist” pels carrers del nucli urbà de Constantí. Un any més, Les Forques Teatre ha recreat les escenes dels últims dies de la vida de Jesús amb gran expectació de públic i ja consolidat com un dels actes amb més seguiment de la Setmana Santa al municipi. La representació de “La Passió” d’aquest any a Constantí va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Passions, Jordi Carapuig Barberà.

L'acte va congregar una gran quantitat de públic. Foto: Cedida

L’acte va congregar una gran quantitat de públic. Foto: Cedida

Una vuitantena de persones de Constantí han participat aquest any en el projecte, en l’apartat artístic, decorats i vestuari. Un any més, han col·laborat en aquesta posada en escena els Armats de Constantí i el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí.

Un moment de la representació. Foto: Cedida

Un moment de la representació. Foto: Cedida

La Passió d’aquest any ha afegit noves escenes a les que ja es van poder veure l’any passat, totes elles en espais exteriors i places i carrers del nucli antic del poble com la Plaça de l’Església, la Muralla, la plaça que dona accés a l’antic refugi, el carrer Major o la Pista d’Estiu, on es van representar les escenes de la crucificció, la baixada de la creu i la resurrecció de Jesucrist.

Una altra escena de La Passió. Foto: Cedida

Una altra escena de La Passió. Foto: Cedida

Una de les novetats d’aquest any és que s’ha afegit al cartell de La Passió un codi QR en què es podien trobar totes les ubicacions i l’hora exacta de la representació de cadascuna de les escenes, per tal de facilitar que no hi haguessin aglomeracions.