.

Imatge de la Paradeta de la Festa Major

Amb motiu de la Festa Major de Sant Feliu, l’Ajuntament de Constantí ha dissenyat un any més diversos articles com samarretes, ventalls i motxilles, que es poden trobar a les paradeta mòbil que s’habilitarà als principals llocs dels actes.

Avui dijous 26 de juliol la paradeta de Festa Major s’ha instal·lat, de 10 a 13 h, al Mercat Municipal. Ja la setmana vinent, el dimarts 31 de juliol la podreu trobar al davant de l’Ajuntament, des de les sis de la tarda i fins a la finalització del pregó de Festa Major. El dimecres 1 d’agost, s’instal·larà d’11.30 h a 14 h i de 18 a 21 h. al carrer Major, davant de l’Ajuntament. El dijous 2 d’agost, la podreu torbar novament al Mercat municipal, de 10 a 13 h.

El divendres 3 i el diumenge 5 d’agost, s’instal·larà de 18 a 21 h. a la Plaça de les Escoles Velles, i el dissabte 4 d’agost de 18 a21 h. la podreu trobar al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

La imatge que llueixen aquest any tots els articles del marxandatge de Festa Major és l’avellana “Tati”, una avellana roquera que té el seu origen als anys 90, amb una campanya impulsada per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Constantí per fomentar els hàbits saludables entre el jovent del poble, a partir d’un producte típicament local. Ara, s’ha decidit recuperar i actualitzar aquest logo, que es trobarà a les samarretes, ventalls, i motxilles que es poden adquirir a la paradeta de Festa Major.

Durant la Festa Major, a la paradeta itinerant, a banda del marxandatge oficial de la festa, es podran trobar també xapes i polseres amb el lema de la campanya “Jo decideixo. No és no” que impulsa l’Ajuntament de Constantí per prevenir les conductes sexistes durant la Festa Major.